Directe interactie in een normaal gesprek een mix van consultancy, inspiratie en gezelligheid. Afhankelijk van de vraag wordt het gesprek anders vorm gegeven en kunnen we gewoon kosteloos en energierijk kletsen, tot aan intensieve adviezen waar ik ook wel iets voor terug wil hebben. Het gaat mij erom dat ik iets voor jou kan betekenen en dat ik gewoon mijn leven kan leiden en een goede impact maak op de wereld. Als ik dit zie, dan is het altijd leuk om het gesprek aan te gaan, en misschien wel samen dingen te doen.

Door het gebruik van een systeemperspectief kom ik vaak met alternatieve, en creatieve ideeën. Ik onderzoek de bestaande patronen en probeer deze los te laten, hierop te variëren, of ze juist vanuit een ander perspectief te benaderen. Ik kan hierbij met diepe vragen komen maar ook met hele domme vragen. Ik weet namelijk niet zoveel en wil geen assumpties maken maar leer dus wel graag meer over jou en jouw situatie. Ik weet alleen dat er dingen zijn, en dat dingen bewegen met een reden, ik heb moeite met (niet-bestaande) concepten en arbitraire regels dus speel hier graag mee.

Lijkt het je nog steeds leuk om in gesprek te gaan? Mij wel waarschijnlijk. Neem dan contact op via dit formulier (en/of stuur een berichtje via Linkedin):